Фото

Першу в Україні філію веб-аналітики, сертифікації та тестування програмного забезпечення відкрили у Вінницькому національному технічному університеті. Студентів навчатимуть працювати з великими масивами даних, оптимізувати пошукові системи, тестуванню програмного забезпечення, веб-аналітиці.
Навчати цього фаху студенів ВНТУ будуть спільно із медіа-корпорацією «РІА», філія функціонуватиме на базі кафедри Метрології та промислової автоматики Факультету комп’ютерних систем та автоматики.
Угоду про таку співпрацю 2 листопада між університетом та компанією підписали президент корпорації Олександр Човган і ректор ВНТУ Володимир Грабко. Фотогалерея http://photo.vntu.edu.ua/album/76
Від RIA з вітальним словом виступив президент корпорації — Олександр Човган.
— Спільно з кафедрою Метрології та промислової автоматики ми будемо давати практичні знання та навики тим студентам, що хочуть бути тестувальниками програмного забезпечення та веб-аналітиками і працювати з масивами даних. Це круті професії, подивіться на work.ua, там зарплата від 20 тисяч гривень. Запрошую до нас на практику, буде цікаво.
По завершенню навчання та під час проходження практики у корпорації влітку 2017 року студенти матимуть можливість продемонструвати чого вони навчилися. Найкращим із них обіцяють працевлаштування із зарплатнею у 20 тисяч гривень докладно...

опублік. Севастьянов Володимир Миколайович